Befektetés-ösztönzés

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésé 46/2010. számú rendeletének értelmében a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. felel a város befektetés-ösztönzéssel kapcsolatos feladataiért, azaz társaságunk feladata Pécs befektetési, infrastrukturális kínálatának bemutatása. A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. célja egy átfogó Pécs városa által kínált minden lehetőséget tartalmazó befektetési kiadvány elkészítése.

Cégünk a város lehetőségeinek, adottságainak, humán erőforrásának bemutatása érdekében elkészített egy- a későbbi kiadvány alapjául szolgáló- Pécs Megyei Jogú Város befektetési portfolióját bemutató prezentációt. A befektetési kiajánlás három tematikus részből áll: az első a Péccsel kapcsolatos adatokat mutatja be, a második a fejlesztési területeket, a harmadik pedig a város által befektetésre illetve eladásra kínált ingatlanokat, területeket.

A  Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) felhívására a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. Pécs Megyei Jogú Város Önkrományzatával, a Pécs Holding Zrt.-vel, a Pécsi Tudományegyetemmel és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve készítette el a Pécs Megyei Jogú Város Befektetési stratégiáját, mely dokumentummal elnyerte a HITA által odítélt, "Befektetőbarát Település" címet.

 • Pécs Megyei Jogú Város Befektetési stratégiája

  2012. December 13.
 • Befektetési portfolió Pécs: alapadatok

  2012. December 13.
 • Befektetési portfolió Pécs: ingatlanfejlesztés, gazdasági fejlesztés

  2012. December 13.
 • Invest in Pécs

  2012. December 13.
 • Befektetési portfolió Pécs: ipari parkok, fejlesztési területek

  2012. December 13.
 • Investiton in Pécs

  2012. December 13.

További híreink

Legfrissebb galériák